Benvingut al Canal de denúncies o Canal Ètic de Consorci Sanitari de l'Anoia. Posem a la vostra disposició aquesta eina que us permet comunicar de manera confidencial possibles activitats o comportaments irregulars que puguin suposar infraccions. Si ho preferiu, la vostra comunicació pot ser totalment anònima.

Totes les comunicacions que rebem són tractades amb la màxima diligència, rigor i confidencialitat per part del nostre equip de professionals. En tots els casos, seguim un protocol detallat basat en les millors pràctiques per garantir una resposta i tractament ordenats.

Com gestionem una denúncia?

Quan rebem una denúncia, fem una avaluació inicial per determinar si és admesa (es pot gestionar mitjançant el Canal de denúncies) o inadmesa.

A cada denúncia se li assigna un codi únic, i a vosaltres se us proporciona un codi alfanumèric que podeu utilitzar per accedir a un canal de comunicació confidencial. A través d'aquest canal, podeu consultar l'estat de la denúncia, enviar informació addicional i col·laborar amb les persones que investiguen el cas.

Aquest codi, juntament amb una contrasenya, és la única manera d’accedir a consultar la denúncia. És responsabilitat vostra, doncs de conservar-lo. Especialment si la vostra denúncia és anònima.